TOM      Theater Op Maat                 

    Theatervoorstellingen gerelateerd aan het leven en .....                                  
 

Wies Ronda

Nadat ik een aantal jaren in het grote cabaret van mijn werkgever had mogen spelen heb ik samen met Liesbeth Havik in 2010 TOM opgericht. Wij wilden kleinschaliger theater maken, meer diepgang in onze stukken brengen en voor een gevarieerd publiek spelen.  Dat we in oktober 2016 onze 100ste voorstelling mochten spelen is een teken van ons succes! Naast TOM is zingen voor mij een fijne uitlaatklep. Dit doe ik de laatste jaren bij Projectkoren. Ook trek ik zo af en toe de wandelschoenen aan. Genieten van alle moois wat mijn woonplaats Purmerend en omgeving te bieden heeft. 


 

Liesbeth Havik


 

 

 

 

Nadat ik in 2010 gestopt ben met werken in de zorg, zijn al mijn creatieve eigenschappen op volle toeren gaan draaien en is mijn leven nog rijker geworden. Theater TOM is een heerlijke invulling  en ik vind het geweldig dat ik de ruimte krijg om de stukken en liedjes te schrijven en een groot deel van de regie op me mag nemen. Tijdens de zoektocht van iedereen om zijn rol gestalte te geven komen er altijd geweldige aanvullingen op het script. Juist dat samen realiseren van een stuk met een boodschap maakt TOM zo bijzonder.

In de vrije tijd die rest leef ik me uit met verf en kwast, zing, tuinier en wandel graag.

 

Ina Mijnen

Ik ben begonnen als invaller. Dat beviel goed. Ik hou van toneelspelen en zingen. Bovendien brengt TOM stukken met een lach en een traan, Stukken waarin eenieder zich herkent. Maatschappelijke thema’s. Een inspirerende en gezellige groep.

Wat wil een vrouw nog meer ?

 


 

Ans Binnema


 

Ik heb een aantal keren cabaret gespeeld bij De Zorgcirkel in Purmerend. Toen ben ik door de kern van TOM in 2011 gevraagd om een gastrol te spelen in de voorstelling Attitude. Daarna ben ik niet meer weggegaan bij deze enthousiaste groep vrouwen.

 

Yvonne Mol

Vanaf de oprichting ben ik betrokken bij Theatergroep TOM. Het is bijzonder dat wij met elkaar al jarenlang zo'n hechte groep vormen.  Werktheater, waarin ieder in zijn eigen kracht het beste personage tot leven kan brengen. Naast TOM is fotografie, koken en hondensport mijn grootste passie. Binnen TOM ben ik degene die de groep muzikaal begeleidt. Ik hoop nog jarenlang actief te blijven en te genieten van het ontwikkelen en spelen van de voorstellingen.... en van mijn medespelers.

 

Anneke Beumer


Een groot deel van mijn leven werkte ik in de gezondheidszorg. Als verpleegkundige en later als hoofd verpleging in een verpleeghuis. Prachtig werk waar ik vanwege pensionering met moeite afscheid van kon nemen. Maar omdat ik vanaf de start deel uitmaak van TOM blijft mijn werk in de zorg, het omgaan met de bewoners en hun problemen, de moeilijke omstandigheden in de werksituatie en meer  van die zaken, mij nog wekelijks bezighouden. Daarbij is het enorm inspirerend om met zo'n fijne groep gelijkgestemde vrouwen theater rond dit thema te mogen maken.

 

Els Vendrig

Ik ben als een van de laatsten bij TOM komen spelen. Zelf kom ik niet uit de zorg, maar heb er wel door mijn contacten met ons kernonderwerp te maken. Het is mooi om te zien dat onze stukken bij de "kijkers" herkenbaarheid en emotie oproepen. Daar doen we het voor. Het is een cadeau om in een team als TOM te mogen meespelen.